STN EN 1341: 2013 (72 1861), Dosky z prírodného kameňa na vonkajšiu dlažbu. Požiadavky a skúšobné metódy. - Durmeková, Tatiana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1341: 2012
Táto norma nahrádza STN EN z decembra 2003 v celom rozsahu. STN EN z decembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 31. 8. 2014
Spracovateľ: Tatiana Durmeková. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy