STN EN 1343: 2013 (72 1863), Obrubníky z prírodného kameňa na vonkajšiu dlažbu. Požiadavky a skúšobné metódy. - Ondrášik, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1343: 2012