STN EN 1343: 2013 (72 1863), Obrubníky z prírodného kameňa na vonkajšiu dlažbu. Požiadavky a skúšobné metódy. - Ondrášik, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1343: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 1343 z decembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 1343 z decembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 31. 8. 2014
Spracovateľ: Martin Ondrášik. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy