STN EN 14303 + A1: 2013 (72 7239), Tepelnoizolačné výrobky pre technické zariadenia budov a priemyselné inštalácie. Prefabrikované výrobky z minerálnej vlny (MW). Špecifikácia. - Smolka, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14303: 2009 + A1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 14303 z júla 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Smolka. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Norma je nahradená normou STN EN 14303 z januára 2017 v celom rozsahu. Používať sa môže do 30. 9. 2017
Keywords: normy