STN EN 13956: 2013 (72 7661), Hydroizolačné pásy a fólie. Plastové a gumové pásy a fólie na hydroizoláciu striech. Definície a charakteristiky. - Tapló Kocsis, Edit; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13956: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 13956 z februára 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Edit Tapló Kocsis. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Keywords: normy