STN EN ISO 19250: 2013 (75 7835), Kvalita vody. Stanovenie Salmonella sp. (ISO 19250: 2010). - Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 19250: 2013