STN EN ISO 19250: 2013 (75 7835), Kvalita vody. Stanovenie Salmonella sp. (ISO 19250: 2010). - Kozáková, Alena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 27 Kvalita a ochrana vody (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 19250: 2013
Táto norma nahrádza STN ISO 6340 z marca 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alena Kozáková. Technická komisia: TK 27 Kvalita a ochrana vody
Keywords: normy