STN EN 16210: 2013 (77 4003), Prepravné zaťaženia. Meranie a posudzovanie klimatických a ostatných zaťažení. Zber údajov a všeobecné požiadavky na meracie zariadenia. - Pobjecký, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16210: 2013