STN EN 16210: 2013 (77 4003), Prepravné zaťaženia. Meranie a posudzovanie klimatických a ostatných zaťažení. Zber údajov a všeobecné požiadavky na meracie zariadenia. - Pobjecký, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 90 Obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 16210: 2013
Spracovateľ: Ivan Pobjecký. Technická komisia: TK 90 Obaly
Keywords: normy