TNI CEN ISO/TR 18690: 2013 (83 2501), Technická normalizačná informácia. Návod na výber, použitie a údržbu bezpečnostnej a pracovnej obuvi a ďalšie osobné ochranné prostriedky poskytujúce ochranu nôh (ISO/TR 18690: 2012). - Krošlák, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN ISO/TR 18690: 2012