TNI CEN ISO/TR 18690: 2013 (83 2501), Technická normalizačná informácia. Návod na výber, použitie a údržbu bezpečnostnej a pracovnej obuvi a ďalšie osobné ochranné prostriedky poskytujúce ochranu nôh (ISO/TR 18690: 2012). - Krošlák, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN ISO/TR 18690: 2012
Táto technická normalizačná informácia nahrádza TNI CEN ISO/TR 18690 z decembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Krošlák. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Keywords: normy