STN EN 60811-100: 2013 (34 7010), Elektrické a optické káble. Skúšobné metódy pre nekovové materiály Časť 100 Všeobecne - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60811-100: 2012
Táto norma spolu s STN EN 60811-501, STN EN 60811-203, STN EN 60811-202 a STN EN 60811-201 z júla 2013 nahrádza STN EN 60811-1-1 z októbra 2001 v celom rozsahu
Táto norma spolu s STN EN 60811-412 a STN EN 60811-401 z júla 2013 nahrádza STN EN 60811-1-2 z októbra 2001 v celom rozsahu
Táto norma spolu s STN EN 60811-606, STN EN 60811-503, STN EN 60811-502 a STN EN 60811-402 z júla 2013 nahrádza 60811-1-3 z októbra 2001 v celom rozsahu
Táto norma spolu s STN EN 60811-506, STN EN 60811-505 a STN EN 60811-504 z júla 2013 nahrádza STN EN 60811-1-4 z októbra 2001 v celom rozsahu
Táto norma spolu s STN EN 60811-507, STN EN 60811-404 a STN EN 60811-403 z júla 2013 nahrádza STN EN 60811-2-1 z augusta 2001 v celom rozsahu
Táto norma spolu s STN EN 60811-509 a STN EN 60811-508 z júla 2013 nahrádza STN EN 60811-3-1 z októbra 2001 v celom rozsahu
Keywords: normy