(STN EN 60811-202: 2013 (34 7010), Elektrické a optické káble. Skúšobné metódy pre nekovové materiály Časť 202 Všeobecné skúšky. Meranie hrúbky nekovových plášťov - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60811-202: 2012