STN EN 60811-203: 2013 (34 7010), Elektrické a optické káble. Skúšobné metódy pre nekovové materiály Časť 203 Všeobecné skúšky. Meranie vonkajších rozmerov - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60811-203: 2012