STN EN 60811-302: 2013 (34 7010), Elektrické a optické káble. Skúšobné metódy pre nekovové materiály Časť 302 Elektrické skúšky. Meranie jednosmernej rezistivity plniacich zmesí pri teplote 23 °C a 100 °C - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60811-302: 2012