STN EN 60811-402: 2013 (34 7010), Elektrické a optické káble. Skúšobné metódy pre nekovové materiály Časť 402 Ostatné skúšky. Skúšky absorpcie vody - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60811-402: 2012