STN EN 60811-404: 2013 (34 7010), Elektrické a optické káble. Skúšobné metódy pre nekovové materiály Časť 404 Ostatné skúšky. Skúšky ponorením do minerálneho oleja pre plášte - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60811-404: 2012