STN EN 60811-405: 2013 (34 7010), Elektrické a optické káble. Skúšobné metódy pre nekovové materiály Časť 405 Ostatné skúšky. Skúška tepelnej stability izolácií a plášťov z PVC - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60811-405: 2012