STN EN 60811-406: 2013 (34 7010), Elektrické a optické káble. Skúšobné metódy pre nekovové materiály Časť 406 Ostatné skúšky. Skúška odolnosti polyetylénových a polypropylénových zmesí proti tvorbe trhlín - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60811-406: 2012