STN EN 60811-406: 2013 (34 7010), Elektrické a optické káble. Skúšobné metódy pre nekovové materiály Časť 406 Ostatné skúšky. Skúška odolnosti polyetylénových a polypropylénových zmesí proti tvorbe trhlín - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60811-406: 2012
Táto norma spolu s STN EN 60811-100, STN EN 60811-511, STN EN 60811-605 a STN EN 60811-607 z júla 2013 nahrádza STN EN 60811-4-1 z augusta 2005 v celom rozsahu. STN EN 60811-4-1 z augusta 2005 sa môže súbržne s touto normou používať do 16. 4. 2015
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy