STN EN 60811-408: 2013 (34 7010), Elektrické a optické káble. Skúšobné metódy pre nekovové materiály Časť 408 Ostatné skúšky. Skúška dlhodobej tepelnej stability polyetylénových a polypropylénových zmesí - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60811-408: 2012