STN EN 60811-409: 2013 (34 7010), Elektrické a optické káble. Skúšobné metódy pre nekovové materiály Časť 409 Ostatné skúšky. Skúška úbytku hmotnosti pre termoplastické izolácie a plášte - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60811-409: 2012