STN EN 60811-409: 2013 (34 7010), Elektrické a optické káble. Skúšobné metódy pre nekovové materiály Časť 409 Ostatné skúšky. Skúška úbytku hmotnosti pre termoplastické izolácie a plášte - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60811-409: 2012
Táto norma spolu s STN EN 60811-100 a STN EN 60811-405 z júla 2013 nahrádza STN EN 60811-3-2 z októbra 2001 v celom rozsahu. STN EN 60811-3-2 z októbra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 16. 4. 2015
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy