STN EN 60811-411: 2013 (34 7010), Elektrické a optické káble. Skúšobné metódy pre nekovové materiály Časť 411 Ostatné skúšky. Krehkosť plniacich zmesí pri nízkej teplote - Gilian, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60811-411: 2012