STN EN 60811-411: 2013 (34 7010), Elektrické a optické káble. Skúšobné metódy pre nekovové materiály Časť 411 Ostatné skúšky. Krehkosť plniacich zmesí pri nízkej teplote - Gilian, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 Káble a elektroizolačné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60811-411: 2012
Táto norma spolu s STN EN 60811-100, STN EN 60811-301, STN EN 60811-302, STN EN 60811-601, STN EN 60811-602, STN EN 60811-603 a STN EN 60811-604 z júla 2013 nahrádza STN EN 60811-5-1 z júla 2002 v celom rozsahu. STN EN 60811-5-1 z júla 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 16. 4. 2015
Spracovateľ: František Gilian. Technická komisia: TK 53 Káble a elektroizolačné materiály
Keywords: normy