STN EN 60811-606: 2013 (34 7010), Elektrické a optické káble. Skúšobné metódy pre nekovové materiály Časť 606 Fyzikálne skúšky. Metódy stanovenia hustoty - Gilan, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60811-606: 2012