STN EN 60947-5-2/A1: 2013 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 5-2 Prístroje riadiacich obvodov a spínacie prvky. Bezdotykové spínače. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN 60947-5-2: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-5-2: 2007/A1: 2012
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy