STN ISO 4251-5/Amd 1: 2013 (63 1022), Pneumatiky (Pevnosť kostry vyznačených sérií) a ráfy poľnohospodárskych traktorov a strojov Časť 5 Pneumatiky približovacích traktorov. Zmena Amd 1 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena Amd 1 STN ISO 4251-5: 1996 obsahuje slovenskú verziu ISO 4251-5: 1992/Amd 1: 1998
Spracovateľ: Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Keywords: normy