STN EN ISO 10209: 2013 (01 3101), Technická dokumentácia výrobku. Slovník. Termíny vzťahujúce sa na technické výkresy, definície výrobkov a súvisiacu dokumentáciu (ISO 10209: 2012) - Bronček, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10209: 2012
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 10209 z 1. 11. 2012, ktorá zrušila STN EN ISO 10209-1 a STN EN ISO 10209-2 obe z novembra 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bronček. Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty