STN EN ISO 7010: 2013 (01 8012), Grafické symboly. Bezpečnostné farby a bezpečnostné značky. Registrované bezpečnostné značky (ISO 7010: 2011) - Bajla, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7010: 2012
Názov z disku
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 7010 z novembra 2012, ktorá od 1. 11. 2012 nahradila STN 01 8012-2 z decembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bajla. Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty