STN ISO 3864-3: 2013 (01 8012), Grafické symboly. Bezpečnostné farby a bezpečnostné značky Časť 3 Princípy návrhu grafických znakov na používanie v bezpečnostných značkách - Bajla, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu opravenej normy ISO 3864-3: 2012