STN ISO 3864-3: 2013 (01 8012), Grafické symboly. Bezpečnostné farby a bezpečnostné značky Časť 3 Princípy návrhu grafických znakov na používanie v bezpečnostných značkách - Bajla, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu opravenej normy ISO 3864-3: 2012
Názov z disku
Táto norma spolu s STN ISO 3864-1, STN ISO 3864-2 a STN ISO 3864-4 z júla 2013 nahrádza normu STN 01 8012-1 z decembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bajla. Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a geometrické špecifikácie výrobkov
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty