STN ISO 3780: 2013 (30 0171), Cestné vozidlá. Svetový kód výrobcov (WMI) - Volčková, Antónia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 3780: 2009 vrátane ISO 3780: 2009/Cor. 1/2010