STN ISO 3780: 2013 (30 0171), Cestné vozidlá. Svetový kód výrobcov (WMI) - Volčková, Antónia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 3780: 2009 vrátane ISO 3780: 2009/Cor. 1/2010
Názov z disku
Táto norma nahrádza STN ISO 3780 z novembra 1996 v celom rozsahu
Spracovateľ: Antónia Volčková. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty