STN ISO 9244: 2013 (27 7011), Stroje na zemné práce. Bezpečnostné štítky na strojoch. Všeobecné zásady - Volčková, Antónia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 9244: 2008