STN ISO 9244: 2013 (27 7011), Stroje na zemné práce. Bezpečnostné štítky na strojoch. Všeobecné zásady - Volčková, Antónia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 9244: 2008
Názov z disku
Táto norma nahrádza STN ISO 9244 zo septembra 1999 v celom rozsahu
Speacovateľ: Antónia Volčková. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty