STN ISO 7135: 2013 (27 7002), Stroje na zemné práce. Hydraulické rýpadlá. Terminológia a obchodná špecifikácia. - Volčko, Jaroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 7135: 2009