STN ISO 7135: 2013 (27 7002), Stroje na zemné práce. Hydraulické rýpadlá. Terminológia a obchodná špecifikácia. - Volčko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 7135: 2009
Táto norma nahrádza STN ISO 7135 z júla 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jaroslav Volčko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a priemyselné vozíky
Keywords: normy