STN 33 2000-7-710: 2013, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-710 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Zdravotnícke priestory - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje HD 60364-7-710: 2012 a HD 60364-7-710: 2012/AC: 2013 v slovenskom jazyku