STN 33 2000-7-710: 2013, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-710 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Zdravotnícke priestory - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje HD 60364-7-710: 2012 a HD 60364-7-710: 2012/AC: 2013 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 33 2140 z októbra 1986 v celom rozsahu. STN 33 2140 z októbra 1986 sa môže súbežne s touto normou používať do 9. 1. 2015
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Keywords: normy