STN EN 60079-0: 2013 (33 2320), Výbušné atmosféry Časť 0 Zariadenia. Všeobecné požiadavky - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60079-0: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 60079-0 z mája 2010 v celom rozsahu. STN EN 60079-0 z mája 2010 sa môže súbežne s touto normou používať do 2. 4. 2015
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy