STN EN 61869-2: 2013 (35 1309), Prístrojové transformátory Časť 2 Dodatočné požiadavky na transformátory prúdu - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61869-2: 2012