STN EN 61869-2: 2013 (35 1309), Prístrojové transformátory Časť 2 Dodatočné požiadavky na transformátory prúdu - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61869-2: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 60044-1 z októbra 2000 a STN EN 60044-6 z júna 2002 v celom rozsahu. STN EN 60044-1 z októbra 2000 a STN EN 60044-6 z júna 2002 sa môžu súbežne s touto normou používať do 23. 10. 2015
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš.
Keywords: normy