STN EN 60968: 2013 (36 0290), Svetelné zdroje s integrovanými predradníkmi na všeobecné osvetlenie. Požiadavky na bezpečnosť. - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60968: 2013