STN EN 60968: 2013 (36 0290), Svetelné zdroje s integrovanými predradníkmi na všeobecné osvetlenie. Požiadavky na bezpečnosť. - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60968: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 60968 + A1 z mája 2001 v celom rozsahu. STN EN 60968 + A1 z mája 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 31. 10. 2015
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy