STN EN 61029-2-1: 2013 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 2-1 Osobitné požiadavky na stolové kotúčové píly - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61029-2-1: 2012