STN EN 61029-2-9: 2013 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 2-9 Osobitné požiadavky na pokosové píly - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61029-2-9: 2012
Táto norma nahrádza STN EN 61029-2-9 z júna 2010 v celom rozsahu. STN EN 61029-2-9 z júna 2010 sa môže súbežne s touto normou používať do 3. 9. 2015
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Norma je nahradená normou STN EN 62841-3-9 z decembra 2016 v celom rozsahu. Používať sa môže do 15. 11. 2019
Keywords: normy