STN EN 1839: 2013 (38 9722), Stanovovanie medzí výbušnosti plynov a pár. - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1839: 2012