STN EN 1839: 2013 (38 9722), Stanovovanie medzí výbušnosti plynov a pár. - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1839: 2012
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1839 z mája 2013, ktorá od 1. 5. 2013 nahradila STN EN 1839 z júna 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy