STN EN 1796: 2013 (64 0647), Tlakové alebo beztlakové potrubné systémy z plastov na zásobovanie vodou. Sklené lamináty (GRP) na báze nenasýtenej polyesterovej živice (UP). - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1796: 2013